Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žebra v pivovarské restauraci u Richarda v Žebětíně

19. 5. 2013

Uzená žebra pečená na medu jsou v Brně opravdu elitou

 

Restaurace se nachází v Žebětíně, z centra je to sice trochu z ruky, ale rozhodně se sem vyplatí na ně zajet. Parkovat se dá buď přímo před vchodem do restaurace nebo na zadním parkovišti za restaurací. Více informací na http://www.uricharda.eu/u-richarda-zebetin.html

Točí tu vlastní pivo Richard a servírky jsou většinou příjemné (až na jednu). Prostředí restaurace je více než příjemné a v létě mají parádní zahrádku. Míst je tam vždy dostatek a mají i nekuřácký salonek, ale když nad tím tak přemýšlím, tak ani sedět v jedné místnosti s kuřáky není takový problém - asi mají dobré odvětrávání.

 

Žebírka jsou uzená, jak jsem již psala a ještě k tomu jsou pečená na medu. Určitě také ležela v nějaké marinádě jelikož na jejich povrchu je nějaké koření. Někdy jsou mastnější, jindy ne. Každopádně vždy je na nich dostatek masa a jsou to ty "dlouhé žebra". Člověk k nim dostane nějaké ty kozí rohy, cibulky a okurky a samozřejmě rozpečený chleba.

 

Hodnocení

Vůně: 8/10 - voní už zdálky krásně čerstvě

Vzhled: 5/10 - postarší prkénka moc k jídlu nelákají, ani naaranžované to moc hezky nemají, stejně tak rozpadlý příbor

Chuť: 10/10 - naprostý top

 

Cena: 149 Kč za 550 g

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář